16 Haziran 2011 Perşembe

Nefis bir kısır nasıl yenir..:)

Nefis bir kısıra kim hayır diyebilir ki, hele ki Adana'nın salçası ile hazırlanmışsa ve hafif nar ekşisi ilave edilmişse,diğer malzemelerde bolca kullanılmışsa ve de maharetli bir elde hazırlanmışsa...kısırın tadına doyum olmaz. Sizlere kısır tarifi vermeyeceğim , tahmin ediyorum ki çoğumuz nasıl yapıldığını biliyoruz, bilmeyen arkadaşlar internetten bir birinden güzel tarifler bulabilirler.Çok güzel tarifler vermişler ama, kısır nasıl yenecek hiç bahsetmemişler. Önemli bir konu kısır nasıl yenir. Öyle sosyetik şekilde kaşıkla çatalla kısır yerseniz , kısırın bütün tadı kaçar. Çatalı, kaşığı bir kenara bırakın, kıvırcık yaprağını elinize alın ve doğru kısır tabağına ..Hımmmm 
İnanmazsanız bir deneyin bakın ne kadar tad aldığınızı göreceksiniz...:)) 
Tüm arkadaşlarıma pırıl pırıl bol güneşli, harika bir hafta sonu diliyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder